ETT Liikenne Oy - Referenssit

››

"Suosittelen"

ETT liikenteen kanssa yrityksen järjestämät kuljetukset ovat luonnistaneet aina helposti ja aikataulut pitäneet. Palvelu ollut ensiluokkaista ja joustavaa aina. On ollut helppo asioida heidän kanssa. Suosittelen.

Juha-Pekka Valo, Fredman Operations Oy

››

"Kaikki ei aina kuitenkaan mene niin kuin on suunniteltu"

Useasti ETT:n reissuilla olleena voin todeta että palvelu tässä firmassa on erinomaista. Kaikki ei aina kuitenkaan mene niin kuin on suunniteltu. Tulimme kesällä Pärnusta pikkubussilla ja laiva oli aivan tupaten täynnä. Odottelimme laivasta ulospääsyä ja vieressämme oli iso yhdistelmä. Ja kuinkas ollakaan yhdistelmä lähti ja vei meidän autosta kuskin oven mennessään (ovi oli auki). Auto siirtyi paikaltaan kymmeniä senttejä, ovi meni nurinniskoin ja matkustajat silmät pyöreinä että mitäs nyt tapahtui. Aikaa meni ennen kuin siltä reissulta selvittiin mutta selvittiin kuitenkin. Miesväki väänsi voimalla oven suurin piirtein paikoilleen ja jesari ja muut apuvälineet olivat tarpeen. Harmitus oli suuri kun auto oli aivan uusi. Kaikkea voi reissussa sattua mutta mukava reissu sekin oli.

Virpi Jakonen

››

"Taksi tulee ajallaan..."

Usean vuoden kokemuksella haluan antaa palautteen eskarikyyditysten toimivuudesta. Taksi tulee ajallaan ja harvoissa tapauksissa jos tulee myöhästymisiä tai aikataulumuutoksia, niistä ilmoitetaan. Myös itse on helppo ilmoittaa kyydin perutukset. Lasten unohtamat tavarat löytävät tiensä takaisin kotiin palvelu-alttiiden ja ystävällisten kuskien toimesta. Pidän hyvänä asiana myös taksien sääntöjä.

Tanja Kivistö

PYYDÄ TARJOUS